om Dental vet consult og Alfred Mølgård

Mere end 35 års arbejde med tandbehandlinger
selvstændig siden 1990

Sparring og konsulentbistand

Kort om dental vet consult

Jeg hedder Alfred Mølgård og jeg er uddannet som dyrlæge i 1984. I 1990 blev jeg selvstændig, og åbnede Silkeborg Dyrehospital i 1993.

I de følgende år dygtiggjorde jeg mig i tandbehandling på hunde, katte, kaniner og gnavere, og med et efterhånden meget stort patientmateriale opnåede jeg rutine i at udføre en lang række behandlinger indenfor dette område.

Min erfaring er at der sker en rivende udvikling på dette område på Danmarks dyrehospitaler og –klinikker, og i den øvrige del af verden også.

Derfor har jeg etableret mig som selvstændig konsulent på det område.

Læs om mine ydelser

Kontakt mig

Det driver mig

Min mission

Jeg yder sparring og konsulentbistand til håndtering af dentalområdet hos danske dyrlæger. Jeg har gennem mit 28 år lange virke som selvstændig hos Silkeborg Dyrehospital, oparbejdet en ekspertise, som jeg fortsat ønsker at udvikle og tilbyde andre fagprofessionelle indenfor området. 

Jeg ser et stort behov for tandbehandling hos hunde, katte, kaniner og gnavere. Jeg kan hjælpe jeres klinik med at optimere arbejdsgangen i den enkelte konsultation og i tandbehandlingsrummet, med indretning, udstyr og uddannelse af fagpersonale.