Samarbejdende klinikker & samarbejdspartnere

Samarbejder
Se klinikkerse partnere
Mine samarbejder

Ildsjæle

“Man kan ikke det hele selv”. Hos dental Vet Consult vil jeg gerne samarbejde med mennesker, som kan bidrage til at indfrie mine målsætninger. Derfor har jeg allieret mig med samarbejdspartnere, der er ildsjælde på hver deres område. 

 

Er du interesseret i et samarbejde?

Hos Dental Vet Consult arbejder jeg med forskellige former for samarbejder og partnerskaber. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mulighederne for samarbejde.

Se samarbejdende klinikker

Se samarbejderspartnere

Vetfamily

Vetafmily er en frivillig sammenslutning af over 185 danske dyrehospitaler og –klinikker. Det er en fælles platform, hvis formål er at fremme både faglig og forretningsmæssig udvikling. Trivsel på arbejdspladsen er også et område der for tiden er i fokus blandt medlemmerne. Derudover er der større muligheder for at forhandle priser og rabatter hos en lang række samarbejdende leverandører.

Accesia

Accesia er et svensk firma der udelukkende sælger klinikindretning, udstyr og instrumenter til dyrlæger der udfører tandbehandlinger på hunde, katte, gnavere, kaniner og heste. Jeg bruger så vidt muligt deres instrumenter der har en høj kvalitet, og i mange tilfælde er udviklet af dem selv, hvilket giver en stor brugsværdi og arbejdsglæde.